Okulumuzda

Okulumuzda "Anadolu Masalları Anlatımı" keyifli sunumuyla sayın hocamız Gülcan AYAN tarafından gerçekleşmiştir.

Yüreğir Seniha Çobanoğlu İlkokulu sınıf öğretmeni Gülcan AYAN tarafından 4. sınıf öğrencilerimize "Anadolu Masalları Anlatımı" keyifli sunumuyla gerçekleşmiştir. Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK'un da önemsediği "Anadolu Masalları Projesi" kapsamında masal anlatımının çocukların bilişsel, ahlaki gelişimleri için değerli olduğunu belirtmiştir. Bizler de çocuklarımızın dört duvar arasında teknolojiye bağımlı olmaması için yaratıcılıklarını, hayal güçlerini ve manevi değerlerini güçlendiren bu projeyi önemsiyoruz. Emeği geçen değerli hocamız Gülcan AYAN'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

20.09.2019 507

20-09-201920-09-2019